maanantai 8. elokuuta 2016

Eloregatta 2016

25.s  Eloregatta purjehdittiin aluksi miltei olemattomissa tuulissa, vaikka lähtölinjaa siirrettiin kahdesti. Lopulta päästiin lähtemään klo 12:20 Lehtosaaren majakalta ja maali oli Oulunpään majakalla. Tunnin odottelun jälkeen tuultakin saatiin jonkin verran, mutta valitettavasti vettä vielä enemmän. LYS-tasoitetut ajat:

I   s/y Sympaatti II,  Arto ja Veli-Matti 2:36:33

II  s/y Marleena,  Hilkka ja Veikko  2:37:07

III s/y Ullriitta,  Riitta Ja Juhani 2:46:30


Kisan nopein vene oli s/y Ullriitta, tasoittamaton aika 2:30:00  

Kisa käynnissä, kuva: Juhani Väänänen


Onnelliset voittajat ja uusi norppa-kiertopalkinto

Täpärästi kakkoset

Peränpitäjät

Maaliintulon ja ruokailun jälkeen miesväki kärräsi m/s Koivusaareen aiemmin lastatut puut Käenniemen katokseen kuivumaan. Monenlaisia konsteja löytyikin rikkoutuneen kottikärryn pyörän korvikkeeksi.

Talkoiden jälkeen juotiin 25-vuotis kakkukahvit ja kisailtiin Veikon tekemällä maastoradalla  erilaisissa hauskoissa ja opettavaisissakin tehtävissä perinteisesti.
Ohjelmaan kuului myös Suomen Veneily-ja Purjehdusliiton järjestämä Köydet Irti kilpailu, jossa testattiin veneilyyn liittyviä taitoja. Palkintoina oli kaulaan ripustettavat mitalit, joista kultaisen saivat m/s Koivusaaren miehistö Marjo ja Erkka, hopeisen s/y Ullriitan Riitta ja Juhani sekä pronssisen m/s Obelixin Eeva-Liisa ( Seppo oli jäävi kilpailun toimitsijana)
Kaikki kilpailuun osallistuneet 7 venekuntaa osallistuvat valtakunnalliseen palkintojen arvontaa, jossa pääpalkintona kahden hengen purjehdusmatka  Välimerelle.
kuva ja tekijä: Hilkka Virtanen


Yhteislaulua Hilkan säestyksellä
Köydet irti kilpailun voittajat
Yleisöä seuraamassa illanviettoa

Mikäli osallistuneilla on tapahtumasta kuvia, voisitteko toimittaa niitä minulle riitta.laakso53@gmail.com. Kuvia mahtuu lisää talkoita ja tapahtumia osioon.

Riitta